Urari Ziua Indragostitilor

Colectie de urari de ziua indragostitilor, urari de dragobete, urari de iubire, urari de Valentine's Day

ziua indragostitilor dragobete valentine day


Sa-ti multumesc

As vrea sa-ti multumesc ca existi alaturi de inima mea, sa-ti multumesc ca ma ajuti sa zambesc, sa-ti multumesc ca-mi esti alaturi atunci cind imi doresc...iti multumesc...si-ti spun din inima ca TE IUBESC

Sfantul Valentin multumesc TE IUBESC

Iti multumesc ca existi

Happy Valentine's Day si... iti multumesc ca existi, ca esti langa sufletul si pe placul sufletului meu, ca esti vesel si optimist, ca ma faci sa rad, sa visez... din nou... sa fiu fericita... Te iubesc!

Valentines Day te iubesc ziua indragostitilor

Te Iubesc!

Tu esti trecutul, prezentul si viitorul verbului a iubi. Indiferent ce s-ar întampla, Te Iubesc!

Te Iubesc prezentul viitorul

Vreau sa fii Valentinul meu

Vreau ca tu sa fii Valentinul meu. Vreau sa fii alaturi de mine, sa imi luminezi viata, sa imi faci ochii sa straluceasca, sa imi faci buzele sa zambeasca!

Valentinul meu indragostiti vise

Tu esti soarele vietii mele

Asa cum oceanul se arunca catre tarm, asa cum muntii se inalta catre cer, asa cum copilul mic are nevoie de mama asa am eu nevoie de tine mereu in viata mea. Tu esti soarele vietii mele, tu esti bucuria mea, tu esti tot ceea ce este mai bun pe lumea asta! Te iubesc!

SMS de Valentines Day Te iubesc

Valentine's Day este in fiecare zi

Atata prost gust si atatea mesaje de Ziua Indragostitilor pline de prostii..pentru noi doi Valentine's Day este in fiecare zi

Valentines Day Ziua Indragostitilor

Dragoste fara final

You're my Valentine! Tu esti perechea mea! De Ziua Indragostitilor vreau sa iti spun ca dragostea adevarata nu are final fericit... pentru ca pur si simplu nu are final!

Valentine dragostea

Iubire cat Marele Zid Chinezesc

In primul rand te rog sa primesti mesajul meu de Valentine's Day sincer ca marea albastra, azi am citit ca Marele Zid Chinezesc e aproape la fel de mare ca iubirea noastra..

Valentines Day iubirea

Happy Valentine's Day!

De Valentine's Day dragostea nu are limite! Perechea ideala, Romeo si Julieta, Valentin si Valentina, se construieste încetul cu încetul, se sudeaza in timp, prin incredere si iubire, respect si comunicare. Happy Valentine's Day!

Valentin Valentina iubire

Sarut ascuns in petalele fiecarei flori

De fiecare data cand te uiti la aceste flori sa stii ca cineva, departe, se gandeste la tine. As vrea sa fie mai multe moduri in care sa-ti spun cat insemni pentru mine. Iti trimit cate un sarut ascuns in petalele fiecarei flori!

sarut flori


citatepedia.info - Citate, Maxime, Cugetari
pensiuniromania.info - Promovare pensiuni Romania


Adauga urarea ta